Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ss olivenolje
2 hvitløkfedd, presset
1 løk skåret i ringer
2 store squash skåret i skiver
200 g sopp delt i fire
400 g hermetiske hakkede tomater
2 ss tomatpuré
1 ts blandede tørkede urter
salt
nymalt svart pepper
60 g ferske grovbrødsmuler
60 g moden cheddarost, revet
Varm opp oljen i en klebefri stekepanne. Tilsett hvitløk, løk og squash og la det steke forsiktig i 4-5 minutter, til grønnsakene er møre og begynner å bli brune.
Ha soppen opp i stekepannen og la det steke videre i 2 minutter. Hell i tomatene med kraft, og tilsett tomatpureen. Ha i urtene. La det trekke i 5 minutter uten lokk. Smak til med salt og pepper.
Hell blandingen i et ildfast fat. Bland brødsmulene med osten og dryss dette over grønnsakene.
Sett fatet på øverste rille under stekeovnsgrillen i 1-2 minutter, til toppingen er gyllen og osten bobler.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost