Flere resulteter finnes under oppskriften
1 boks tunfisk i olje
4-5 kalde, kokte poteter
1 boks aspargesbønner
10 oliven (helst svarte)
4 tomater
1 liten rød eller vanlig løk i tynne skiver
2 ss kapers eller 1 liten boks ansjosfileter
2 kokte egg i båter
1 sitron i båter
Del tunfisken i biter med gaffel. Skrell potetene og skjær dem i skiver. Hell av kraften fra bønner og oliven. Skjær tomatene i skiver.
Bland alt forsiktig i en bolle. Du kan også anrette hvert slag for seg i grupper. Pynt med egge- og sitronbåter.
Dette er en klasisk sørfransk salat som passer godt med varme baguetter til. I stedet for tunfisk kan det f.eks. benyttes bøkling, skinke eller kylling.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost