Flere resulteter finnes under oppskriften
180 g margarin
75 g farin
3 egg, sammenpisket
150 g siktet hvetemel
1 ts bakepulver
75 g malte mandler
saft og revet skall av 1 appelsin
noen dråper mandelessens
Glasur:
Saft og revet skall av 2 appelsiner
30 g farin eller perlesukker
Forvarm stekeovnen til 160 C. Smør og strø en dyp sukkerbrødform med diameter 20 cm.
Ha alle ingrediensene til kakebunnen i en stor bakebolle og bland dem godt sammen, eller ha ingrediensene i en matmølle og kjør til alt er blandet.
Hell kakerøren i den klargjorte kakeformen. La den steke 50-50 minutter, til den er gyllen og fast å ta på.
Bland sammen ingrediensene til glasuren og dryss den over kaken mens den fremdeles er varm. La den avkjøles i formen på rist.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost