Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g siktet hvetemel
75 g lettkokte havregryn
1 ss bakepulver
½ ts malt muskatnøtt
2 bananer, most
1 egg, sammenpisket
75 g usaltet smør, smeltet
30 g lyst mucovadosukker
1,75 dl kjernemelk
3 ss klar honning
Forvarm stekeovnen til 200 C. Smør og strø plate med 12 muffinsformer.
Ha mel, havregryn, bakepulver og muskat i en stor bolle og bland godt.
Bland sammen de øvrige ingrediensene. Vend dem inn i det tørre med en skje til det hele er noenlunde blandet. Ikke overarbeid røren.
Fordel røren mellom de klargjorte muffinsformene. Stek muffinsene i ca 20 minutter, til de har hevet og er gylne. La muffinsene avkjøles i formene i 10 minutter.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost