Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg kirsebærtomater 2 ss olivenolje 2 hvitløkfedd 1 neve frisk basilikum, plukket salt nymalt svart pepper
Forvarm stekeovnen til 180 C. Legg tomatene i et ildfast fat, stenk oljen over og tilsett hvitløken. Krydre med salt og pepper. Sett fatet i stekeovnen og la tomatene steke i 35-40 minutter, til de er myke og begynner å bli brune. Legg tomatene over på et serveringsfat. Dryss basilikum oppå, og vend tomatene forsiktig i basilikumen til det er godt blandet.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost