Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g friske plommer uten stein og delt i 4 100 g hvetemel 75 g usaltet smør 75 g demerarasukker eller brunt sukker 75 g lettkokte havregryn 1 ts malt blandet krydder
Forvarm stekeovnen til 200 C. Fordel plommene utover i et ildfast fat. Smuldre smøret og melet mellom fingertuppene helt til blandingen blir som fine brødsmuler. Tilsett sukker, havregryn og krydderblandingen og rør godt. Fordel smuldreblandingen over plommene og press den lett sammen. La dessertformen stå i ovnen i 30-35 minutter, eller til toppingen er gyllen og saftene bobler. Server gjerne med litt iskrem eller yoghurt til.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost