Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ts sesamolje
1 bein- og skinnfritt kyllingbryst i tynne skiver
1 bunt vårløk, finsnittet
100 g sukkererter, renset og skåret i to
1 rød chilipepper, finhakket
2 ss mørk soyasaus
75 g kokt skinke, hakket
250 g tynne eggenudler
2 ss frisk koriander, hakket
Varm opp oljen i en klebefri stekepanne eller wok. Ha i kyllingbitene og stek dem 2-3 minutter under omrøring.
Tilsett vårløk, sukkererter og chilipepper, og fortsett å steke under omrøring i 2 minutter til. Bland i soyasaus og skinke.
Kok nudlene i mellomtiden. Legg dem i en stor kjele kokende vann, senk varmen og la dem trekke i 3-4 minutter. La nudlene renne godt av.
Bland sammen nudler, kyllingblanding og koriander. Hell det opp i et oppvarmet serveringsfat og server straks.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost