Flere resulteter finnes under oppskriften
375 g ferskt krabbekjøtt
250 g poteter, kokt, skrelt og most
1 ss grønn thai-karripasta
3 ss hakket frisk koriander
1 bunt vårløk, skåret i tynne skiver
saft og revet skall av ½ sitron
hvetemel til panering
2 egg, sammenpisket
150 g ferske loffsmuler
3 ss olje
Bland sammen krabbekjøtt, moste poteter, karripasta, koriander, vårløk, presset sitron og sitronskall i en stor bolle.
Del blandingen i 18 emner og form ca 1 cm tykke kaker. Rull kakene i mel, deretter i sammenpisket egg, så i brødsmuler.
Varm opp oljen i en klebefri stekepanne og stek krabbekakene på middels varme til de blir gylne. Vend dem én eller to ganger i løpet av stekingen. La dem renne av på kjøkkenpapir og server dem varme.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost