Flere resulteter finnes under oppskriften
1 pakke sitrongelé
1,5 dl kokende vann
saft og revet skall av 1 lime
4 dl kondensert melk (Vikingmelk), avkjølt
PYNT:
1,5 dl kremfløte, pisket så den danner myke topper
sitronskiver
limeskiver
Kle en 1 liters brødform med plastfolie. Løs opp geleen i det kokende vannet og bland i limesaft og revet limeskall. La det hele avkjøles.
Pisk i mellomtiden den kondenserte melken til dobbelt volum, og pisk deretter inn den avkjølte geleen litt etter litt.
Hell geléblandingen opp i den plastkledte brødformen og sett den i kjøleskapet for å stivne, ca 2-3 timer.
Velt den ferdige fromasjen over på et serveringsfat og pynt med pisket kremfløte, sitronskiver og limeskiver.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost