Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g cocktailbær, skylt, tørket og grovhakket
250 g siktet hvetemel
2 ts bakepulver
75 g tørket kokosmasse
100 g margarin eller usaltet smør
75 g farin
3 egg, sammenpisket
saft og revet skall av 1 sitron
noen dråper vaniljeessens
4 ss lettmelk
Forvarm stekeovnen til 180 C. Smør og strø en dyp sukkerbrødform på 18 cm i diameter.
Bland sammen cocktailbær, mel, bakepulver og all kokosmassen unntatt 1 ss.
Rør margarin og sukker hvitt og porøst. Visp inn eggene litt etter litt. Visp godt og ha i litt av melet hvis røren begynner å skille seg.
Tilsett presset sitronsaft, revet sitronskall, vaniljeessens og melk. Vend i det tørre.
Hell kakerøren i den klargjorte kakeformen og glatt den til på toppen. Dryss resten av kokosen oppå.
La kaken steke i ovnen 50-60 minutter, eller til røren ikke setter seg fast når du stikker en kakenål i den.
La kaken avkjøles i formen i 10 minutter. Velt den ut av formen og la den avkjøles helt på rist.
Kaken er fin å fryse.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost