Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g tørket pasta
2 squash, skåret i tynne skiver
150 g kirsebærtomater, delt i to
2 ss pinjenøtter, ristet
salt
nymalt svart pepper
Dressing:
2 ss olivenolje
1 ss kapers, avrent
2 ss frisk persille
2 ss frisk basilikum
1 hvitløkfedd
saft og revet skall av 1 lime
Lag dressingen først. Ha alle ingrediensene til dressingen i en matmølle eller hurtigmikser og kjør til alt er godt blandet.
Kok pastaen i rikelig med fosskokende vann i 8-10 minutter, eller til den er mør, men tyggefast. La den renne godt av.
Ha pastaen og resten av ingrediensene opp i en stor bole og bland alt forsiktig sammen. Hell dressingen over og vend salaten litt mer for å få blandet alt. Hell salaten i en serveringsbolle.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost