Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ts olivenolje
1 løk hakket
1 presset hvitløkfedd
2 squash, revet
250 g erter
6 dl grønnsakkraft
salt
nymalt svart pepper
Pesto:
8 ss hakket frisk mynte
1 hvitløkfedd
3 ss valnøtter, ristet
2 ss olivenolje
salt
nymalt svart pepper
Varm opp oljen i en stor gryte. Tilsett løk, hvitløk og squash og la steke forsiktig i 3-4 minutter, til grønnsakene begynner å bli møre.
Ha i erter og kraft og la det få et oppkok. Slå ned varmen og la det surre i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Ha ingrediensene til pestoen opp i en hurtigmikser og kjør til det hele har blandet seg, men fremdeles er litt grovhakket.
Server suppen varm eller kald med en skje myntepesto på toppen.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost