Flere resulteter finnes under oppskriften
4 røde paprikaer, delt i to og renset for frø og innmat
125 g makaroni, kokt og avrent
4 tomater, grovhakket
100 g hvit geitost, smuldret
4 vårløk, hakket
3 ss hakket frisk persille
salt
nymalt svart pepper
1 ss lett vegetabilsk olje
(4 porsjoner)
Forvarm ovnen til 200 C. Legg paprikaene, med snittsiden opp, på en bakeplate. La dem steke i 15 minutter.
Bland sammen pasta, tomater, hvit geitost, vårløk og persille. Smak til med salt og pepper og fordel fyllet på de halve paprikaene.
Drypp litt olje på hver av paprikaene, sett dem inn i stekeovnen igjen og la dem steke i 15-20 minutter, til de er møre.
1 porsjon inneholder:
Energi 248 kcal
Proteiner 9 g
Karbohydrater 36 g
Fiber 4 g
Total fettmengde 8 g
Metter fett 3 g
Natrium 134 mg
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost