Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
125 g (1 1/4 dl) sukker
skall av 3/4 sitron
1 dl sitronsaft
5-6 plater gelatin
3 ss kokende vann
Skill eggene. Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis. Tilsett revet sitronskall og sitronsaft. Stivpisk eggehvitene. Bløt gelatinplatene og løs dem opp i kokende vann. Tilsett gelatinen ien en tynn stråle i eggedosisen under omrøring. Når eggedosisen begynner å tykne, blandes eggehvitene forsiktig i. Fyll fromasjen i form eller skål til stivning.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost