Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ts olivenolje
1 løk, skåret i skiver
1 hvitløkfedd, presset
1 ts sterk chilipulver
100 g krydret pølse skåret i skiver
2x 400 g hermetiske kikerter, skylt og avrent
200 g hermetiske hakkede tomater med kraft
1 ss tomatpure
2 ss hakket frisk persille
salt
nymalt svart pepper
Varm opp oljen i en middels stor gryte. Ha i løk, hvitløk, chilipulver og pølse, og la det steke forsiktig i 2 minutter.
Bland i de øvrige ingrediensene. La det hele få et oppkok, slå ned varmen, dekk til med lokk og la det småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper før kikertene helles i et varmt serveringsfat og serveres.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost