Flere resulteter finnes under oppskriften
3 store auberginer, skåret i tykke skiver på langs
2 ss olivenolje
750 g hermetiske hakkede tomater
1 neve blandede friske urter
2 hvitløkfedd, presset
salt
nymalt svart pepper
150 g mozzarellaost, revet
2 ss nyrevet parmesanost
Forvarm stekeovnen til 200 C. Legg aubergineskivene i ett lag på en bakeplate og pensle dem lett med oljen. La dem stå i stekeovnen i 20 minutter, inntil skivene begynner å bli gylne.
Ha i mellomtiden tomatene, urtene og hvitløken i en liten gryte og la det småkoke i 10 minutter. Krydre med salt og pepper.
Legg aubergineskivene lagvis med tomatsausen i et ildfast fat. Avslutt med et lag saus på toppen. Dryss mozzarella og parmesanost på toppen.
Sett fatet i ovnen og la det steke i 25-30 minutter, til toppingen er gyllen og boblende. Server straks.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost