Flere resulteter finnes under oppskriften
2 magre baconskiver
1 bagel eller rundstykke, delt i to
1 tomat, skåret i skiver
1 neve salatblader
1 ss lettrømme
1 ss blandede friske urter, eks gressløk, koriander og persille, hakket
salt
nymalt svart pepper
Stek baconet til det er sprøtt i teflonpanne på sterk varme. Rist bagelhalvdelene på begge sider.
Legg grillet bacon, tomatskiver og salat lagvis på nedre halvdel av bagelen.
Bland sammen lettrømme, urter og salt og pepper etter smak, pg legg oppå fyllet. Legg øvre del av bagelen på toppen.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost