Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g mascarpone eller annen lett fløteost 75 g farin 1 ts vaniljesukker 200 g hytteost, kjørt til glatt mos i matmølle saft og revet skall av 1 appelsin 3 ½ g gelatinpulver friske bær som tilbehør
Ha mascarpone, sukker og vaniljesukker i en tykkbunnet gryte og la det varmes langsomt opp til sukkeret er oppløst. Ta gryten av varmen og sett den til side til avkjøling i 15 minutter. Pisk hytteosten inn i mascarponeblandingen. Ha appelsinsaften og revet appelsinskall i en liten bolle og dryss på gelatinpulveret. La det stå i 2-3 minutter til massen er svampaktig. Sett deretter bollen over en kjel kokende vann til gelatinen er oppløst. Pisk gelatinblandingen raskt sammen med osteblandingen. Hell den over i 6 porsjonsformer og sett den kjølig i 1-2 timer, til massen stivner. Dypp formene noen sekunder i varmt vann og velt panna cottaene over på desserttallerkener. Server pyntet med friske bær.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost