Flere resulteter finnes under oppskriften
1 grillet eller stekt kylling (ca 800 g)
2 ss olivenolje
3 ss finhakket løk
2-3 hvitløkfedder
3 dl langkornet ris
1 g safran eller 1/2 ts gurkemeie
6 dl buljong og blåskjellkraft
1 boks blåskjell i vann (225 g) eller 24 ferske kokte blåskjell
1 liten boks pimiento
250 g dypfryste erter
250 g rensete, dypfryste eller ferske reker
hakket persille
Del kyllingen i biter. Varm oljen i en dyp panne eller gryte. Tilsett løk og presset hvitløk og fres dem noen minutter uten at de blir brune.
Tilsett ris og safran, rør godt om og spe med buljong og blåskjellkraft. La risen koke under lokk i 20-25 minutter.
Varm kyllingbitene i ovnen eller i litt smør i stekepannen og bland dem i risen sammen med blåskjell, reker, opptinte erter og strimlet pimiento.
Rør om slik at alt blir varmt. Strø over hakket persille og server rett fra pannen.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost