Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g poteter, skåret i skiver
1 ss olivenolje
1 løk, skåret i skiver
200g små spinatblader
3 egg, sammenpisket
3 ss fersk parmesanost, revet
¼ ts malt muskat
salt
nymalt svart pepper
La potetskivene koke i vann i 5 minutter, til de er nesten møre. La dem renne godt av.
Varm opp oljen i en middels stor klebefri stekepanne. Ha i løken og la den steke i 2-3 minutter. Tilsett spinaten og la den steke under omrøring til spinaten har visnet og ev væske er fordampet. Ha i potetskivene og bland dem godt med spinaten.
Bland de øvrige ingrediensene og hell dem opp i stekepannen. La det steke på lav varme til eggemassen nesten stivner. Sett pannen under en varm grill i 1-2 minutter, til omeletten er stivnet og gyllen oppå.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost