Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g hakkede valnøtter
100 g hvete helkorn
100 g grov sammalt rug
100 g fin sammalt rug
2 dl creme fraiche eller kremfløte
5 dl vann
50 g gjær
1 ts salt
2 ss valnøttolje
800 g siktet hvetemel
1 pisket eggehvite
melk
(2 brød)
Bland alle ingrediensene til og med 5 dl vann og settes i kjøleskap natten over. Varm deigen opp til ca 30 C og tilsett de øvrige ingrediensene fra og med 50 g gjær.
Elt deigen, og bak den ut til to brød. Deigen heves og pensles med pisket eggehvite og melk før steking. Forvarm stekeovnen til 200 C og stek 1 time.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost