Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ss lett vegetabilsk olje
1 løk, hakket
1 rød paprika, renset og hakket
1 gul paprika, renset og hakket
1 liten aubergine, hakket
200 g bambusskudd
2 ss grønn thailandsk karripasta
4 kafferlimeblader
1 stilk sitrongress
300 g rå tigerreker
1,5 dl fiskekraft
4 dl kokosmelk
Varm opp oljen i en stor stekepanne. Ha i løk, paprika og auberginer og la steke under omrøring på sterk varme i 5-6 minutter, til grønnsakene er myke. Tilsett bambusskudd, karripasta, kaffelimeblader og sitrongress, og fortsett å steke under omrøring i 2 minutter til.
Ha i rekene og la det hele steke til rekene blir rosa. Tilsett fiskekraft og kokosmelk, la det få et oppkok, slå ned varmen, og la det surre i 2 minutter. Hell karrien over på et oppvarmet serveringsfat og server straks.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost