Flere resulteter finnes under oppskriften
275 g paideig eller butterdeig
125 g røykelaks, delt i biter
2 dl lettrømme
3 egg, sammenpisket
2 ss hakket frisk gressløk
1 ss grov sennep
salt
nymalt svart pepper
(8 stk.)
Forvarm stekeovnen til 200 C. Kjevle ut deigen og bruk den til å kle 8 små paiformer med tverrmål på 7 cm. Legg aluminiumsfolie eller bakepapir i hver tartelett og fyll dem med tørkede erter eller bønner. La dem steke i 10 minutter. Ta ut tartelettene og fjern bønnene og folien.
Bland sammen resten av ingrediensene og fordel blandingen mellom tartelettskallene i paiformene. Sett dem inn i stekeovnen igjen og la dem steke i 12-15 minutter, til de er stivnet og er gylne.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost