Flere resulteter finnes under oppskriften
3 store poteter, vasket og delt i båter 1 ss olje 1 ss paprikapulver Guacamole: 1 avocado, skrell og most 1 /2 chilipepper, finhakket saft og revet skall av 1 lime eller 1 sitron 2 ss hakket frisk koriander salt nymalt svart pepper Tomatsalsa: 125 gkirsebærtomater, grovhakket ½ liten rødløk, hakket 1 ss hakket frisk persille
Kok potetbåtene i vann i 5 minutter. La dem renne godt av. Vend potetene godt i oljen og paprikapulveret og spre dem utover en bakeplate kledd med aluminiumsfolie. La potetbåtene stå på øverste rille under stekeovnsgrillen 4-5 minutter, til de er sprø og gylne. Bland sammen ingrediensene til de to dipsausene i hver sin skål. Server dipsausene sammen med potetbåtene.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost