Flere resulteter finnes under oppskriften
2 squash, splittet på langs og delt i tre
1 rød paprika, renset og skåret i biter
1 gul paprika, renset og skåret i biter
1 aubergine, skåret i biter
1 ss lett vegetabilsk olje
500 g passata
200 g lett fløteost, f eks Philadelphia Light
salt
nymalt svart pepper
375 g tørket pasta
60 g pinjenøtter, ristet
1 neve frisk basilikum, plukket
Legg grønnsakene på en bakeplate kledd med aluminiumsfolie og pensle dem med olje. Sett dem på øverste rille under stekeovnsgrillen i ca 10 minutter til de er møre og litt svartsvidd. Vend dem fra tid til annen.
Ha passataen og fløteosten i en gryte og varm det forsiktig opp mens du rører til alt er godt blandet. Bland i grønnsakene og rør godt.
Hell i mellomtiden pasta opp i en stor gryte kokende vann og la den koke i 8-10 minutter, eller til den er al dente. La den renne godt av. Ha pastaen opp i grønnsakblandingen og vend forsiktig så alt blander seg godt. Hell pastablandingen over i et oppvarmet serveringsfat, og dryss pinjenøtter og basilikum oppå. Server straks.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost