Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g lammefilet, renset for fett
2 ss blandede pepperkorn, grovmalt
2 ss olivenolje
1 hvitløkfedd, hakket
1 rødløk, skåret i biter
400 g hermetiske pimientos, avrent og skåret i skiver
400 g hermetiske hagebønner eller kikerter, skylt og avrent
2 ss balsamicoeddik
friske urter til pynt
Rull lammefileten i de malte pepperkornene til den er dekket. Varm opp oljen i en klebefri stekepanne. Legg lammefileten oppi og stek den i 5-6 minutter på sterk varme, til den er blitt slik du vil ha den.
Ta kjøttet ut av stekepannen og sett det til side.
Ha hvitløk og løk opp i stekepannen og la det steke i 2-3 minutter. Bland i pimientos, bønner og balsamicoeddik. La det bli gjennomvarmt.
Hell bønnesalaten ut av stekepannen og over på varmt serveringsfat. Skjær lammefileten i tynne skiver og legg dem på bønnesalaten. Pynt eventuelt med friske urter.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost