Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor banan skåret i skiver
200 g lettrømme
2 ss sitronmarmelade
revet skall av 1 sitron
4 ts demerarasukker eller brunt sukker
Fordel bananskivene mellom fire små ildfaste patéformer.
Pisk sammen lettrømme, sitronkrem og revet sitronskall. Øs blandingen over bananskivene og sett den til avkjøling i 30 minutter.
Dryss sukkeret over crème fraîche-blandingen. Sett patéformene under forvarmet grill og la dem steke i 1-2 minutter, til sukkeret er karamellisert. Sett formene i kjøleskapet igjen slik at karamellen avkjøles og stivner, og server.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost