Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g lettrøket pølse
1 boks tomater, ca 400 g
10 sjalottløk
2 ss smør eller margarin
alt
pepper
karve
1/2 smuldret laurbærblad
hvitløkpulver
2 dl øl
1 hønsebuljongterning
Sil tomatene, ta vare på kraften. Ta skinnet av pølsen og skjær den i tykke skiver. Rens løk.
Brun pølseskivene i smør, tilsett løk og fres videre til den har fått farge.
Legg tomater, pølse og løk lagvis i kokekaret, krydre rikelig mellom lagene.
Kok ut stekepannen med ølet, samt litt av den avsilte tomatkraften og buljongterningen. Hell det over pølsene. La det småkoke til løken er mør, ca 15 minutter. Smak eventuelt til med mer krydder, retten skal være temmelig kraftig.
Server med surkål og stuede poteter.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk