Flere resulteter finnes under oppskriften
1 boks suppesjampinjong, ca 180 g
1 eggeplomme
1 ts karri
1 ss revet løk
2 dl revet ost
1 dl kremfløte
4 kokte, urøkte pølser
smør eller margarin til formen
4 tomater
salatblad til pynt
Bland sopp, eggeplomme, karri, løk og halvparten av osten. Rør sakene inn i den stivpiskede kremfløten.
Flå pølsene, og lag et dypt hakk i dem - langsetter. Legges i smurt form. Fordel fyllen i pølsene.
Skjær 2 av tomatene i skiver som plasseres oppå fyllen. Strø over resten av osten.
Stek pølsene i ovnen i ca 15 minutter.
Ved servering pyntes de med tomatbåter og salatblad.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk