Flere resulteter finnes under oppskriften
1 løk i ringer
2 fedd hvitløk, hakket
2 ss olje
1 gul paprika i strimler
1 rød paprika i strimler
1 grønn paprika i strimler
2 ts urtekrydder
salt
pepper
3 ss tomatpuré
2 dl vann og 1 buljongterning
2 ts honning
500 g bratwürst eller annen pølse
La løk og hvitløk surre i en gryte i litt olje til løken blir blank. Ha i paprikastrimler, urtekrydder, salt, pepper, tomatpuré og vann med buljonterning og la alt koke et par minutter. Skjær pølsene i store stykker og la dem trekke med i ca. 10 minutter. Server retten med potetsalat eller kokt ris eller pasta.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk