Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g falukorv
2 syrlige epler
1 boks sellerisuppe, 300 g
1 dl fløte
1 dl paprikasalat, fra boks
salt
pepper
timian
1/2 dl finhakket kruspersille
Ta skinnet av pølsene og skjær dem i strimler.
Skrell eplene, ta ut kjernehuset og skjær dem i tynne båter.
Hell sellerisuppen i en kjele og spe med fløte. Tilsett pølse og epler. La det småkoke over svak varme i ca 5 minutter.
Sil paprikasalaten, hakk den fint og legg den i pølsekjelen. Smak til med krydder, la pølsene småkoke videre i 3-4 minutter.
Server pølsene drysset med finhakket persille.
Et anbefalt følge til denne retten er kokte poteter eller kokt ris, samt råkostsalat.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk