Flere resulteter finnes under oppskriften
6 wienerpølser
2 ss smør eller margarin
2 dl langkornet ris
4 dl vann
salt
1 boks sellerisuppe (ca 300 g)
2 dl grovt revet chedderost
1 1/2 ss sennep
2 dråper tabasco eller en knivodd kajenne
1 ss hakket løk
smør eller margarin i formen
Hell ris i dobbelt så mye kokende lettsaltet vann som ris. Kok ca 20 minutter.
Brun lett smått oppskåret pølse. Varm boksesuppen uten å spe den.
Bland halvparten av osten i suppen, smak til med sennep og tabasco eller kajenne samt løken. Rør til osten er smeltet.
Bland ris og pølsebiter, rør inn sellerisuppen og hell det i et smurt ildsikkert fat med høy kant.
Dryss på resten av osten. Sett fatet i ovnen ved 200 C i ca 20 minutter, eller til osten begynner å smelte og bli gyllen.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk