Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g røkt kjøttpølse eller falukorv
2-3 syrlige epler
1-2 løk
3 ss sennep
1 ts estragon
½ dl vann + 2 ss tomatpuré eller ketchup
osteskiver eller reven ost
Sett ovnen på 225 C. Trekk skinnet av pølsene. Skjær dem i tynne skiver, legg halvparten av skivene inntil hverandre i en smurt ildfast form.
Del og kjern ut eplene, riv dem grovt. Skrell og finhakk løken. Bland eple og løk med sennep og støtt estragon. Fordel fyllet på pølseskivene, legg resten av skivene over. Bland vannet med tomatpuré eller ketchup, øs det over pølsene. Dekk med osteskiver eller strø reven ost over.
Stek midt i ovnen i 20-25 minutter ved 225 C.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk