Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g kokt eller stekt pølse
1 liten boks hermetiske sjampinjonger
1 eple i terninger
en håndfull hermetiske erter
1 dl rømme
2 ss sennep
4 små avocadoer
2 baconskiver
2 poteter
Skjær pølsene smått opp. La sjampinjongene og erter renne godt av. Skrell eplet, fjern kjernhus og skjær smått opp.
Ha alle ingrediensene i en bolle og bland inn rømme og sennep.
Del avocadoene i to og fjern den store kjernen. Fordel pølsefyllet i de halve avocadoene.
Server to halve frukter til hver. I tillegg kan du servere sprøstekt bacon og stekte poteter i biter, med et persilledryss på toppen. Server gjerne brød til.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk