Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g falukorv
1 eple i skiver
150 g smelteost i skiver
2 ss smør
2 pk potetmospulver
1 dl hakket persille og klippet gressløk
salt
hvit pepper
muskat
tomatbåter
Skjær pølsene i ca 1 cm tykke skiver. Legg dem sammen to og to med en epleskive og osteskive mellom.
Stek dem i smør på pannen over svak varme. Pølsene skal være pent brune, og osten smeltet når de er ferdige.
Tilbered potetmosen som angitt på pakken. Smak den til med salt, muskat og pepper, og rør i persille og gressløk.
Ha potetmosen på fat og legg pølseskivene oppå.
Pynt med tomatbåter og server pølsene straks.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk