Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g falukorv eller annen pølsetype
1 pose viltsaus
fløte
2 laurbærblad
8 hele pepperkorn
einerbær
1 pk. surkål
1 pose potetmos
1 bunt gressløk
1 lite glass oliven
Lag viltsausen som angitt på posen, men tilsett laurbærblad og pepperkorn. Når sausen er ferdig kokt, siles den og tilsettes en god fløteskvett. Hold sausen varm.
Varm surkålen og la vannet renne av. Ha kålen tilbake i kjelen og smak den til. Tilsett litt smør. Lag istand potetstappen og klipp gressløken i.
Falukorven kan trekke i lettsaltet vann ca 30 minutter eller stekes i skiver i pannen.
Server pølse, saus og tilbehør hver for seg. Sett fram oliven og godt brød.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk