Flere resulteter finnes under oppskriften
1 boks ferdig sauerkraut (tysk surkål)
50 g smør eller margarin
2 løk
2 1/2 dl øl
salt
pepper
muskatnøtt
sukker
1/2 kg hvitløkpølse eller grov medister
50 g smør eller margarin
sennep
Den surkålen som brukes her, er gjæret kål. Hell all væske av kålen.
Damp hakket løk i smøret til den er blank. Tilsett øl, krydder og surkål. La kålen koke under lokk ca 20 minutter. Smak den godt til.
Demp varmen, rør godt om og kok kålen videre til den er helt mør.
Bruk grov, ganske sterkt krydret pølse til denne tyske retten. Grov medisterpølse kan brukes. Skjær pølsene i skiver, som varmes i smør.
Hell surkålen i varmt fat, arranger pølseskiver oppå og pynt med gulrøtter om ønskelig.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk