Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g kokte kjøttpølser
100 g mager røket skinke
1 ss smør eller margarin
400 g purre
2 dl kokt langkornet ris
2 egg
salt
pepper
1 ts maisenna
1 ts olje
1 dl reven ost
2 ss siktet brødrasp
Ta skinnet av pølsene og skjær dem i skiver.
Skjær skinken i terninger og brun disse lett i 1 ss smør sammen med pølseskivene under omrøring.
Tilsett renset purre skåret i fine ringer og vend inn risen.
Pisk eggeplommer med salt og pepper og hell det over pølsene. Rør om.
Stivpisk eggehvitene sammen med maisenna, rør pølseblandingen forsiktig inn i hvitene.
Smør et ildfast fat med olje, hell i blandingen. Bland ost og brødrasp, dryss det over til slutt.
Gratiner retten ved 225 C i ca 20 minutter.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk