Flere resulteter finnes under oppskriften
4 store løk
1 aubergine eller 1/2 slangeagurk
4 modne tomater
2 ss smør eller olje
1/2-3/4 kg pølser
2 dl tørr hvitvin
salt
pepper
salvie
basilikum
Skrell løken og skjær den i tynne ringer. Stek dem gylne i smør eller olje. Ta av litt løk til pynt.
Skrell auberginen eller agurken og skjær dem i skiver. Dryss dem med litt salt og la dem stå va 10 min. Tørk aubergineskivene i papirhåndkle. Skjær dem i terninger og legg dem i gryten til løken sammen med kvarte tomater. La det hele surre ca 10 minutter.
Skjær pølsene i passe stykker og legg dem i gryten. Tilsett vin eller buljong og smak til med salt, pepper, salvie og basilikum.
Varm det hele, hell retten på varmt fat og pynt med løkringer.
Server denne italienske pølseretten varm med brød eller spaghetti.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk