Flere resulteter finnes under oppskriften
1 pose potetmospulver
melk
smør
1 pk. dypfryst, grovhakket spinat
1 ts hvetemel
1 dl melk
1 ss fløte
salt
pepper
8 knakkpølser
smør til bruning
4 egg
2 tomater
salt
pepper
paprika
Lag potetmos etter anvisning på pakken. Tin spinaten. Rør inn jevning av hvetemel og melk. Smak til med fløte, salt og pepper.
Brun pølsene lett. Stek 4 speilegg. Dryss dem lett med salt, pepper og paprika.
Anrett potetmosen i halvdypt, varmt fat. Hell spinaten over. Legg speileggene forsiktig på toppen. Legg pølsene ved siden av eggene. Pynt med tomatbåter.
Server denne sveitsiske retten så varm som mulig med brød til.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk