Flere resulteter finnes under oppskriften
2-3 løk
100 g bacon
2 1/2 ss smør eller margarin
1/2 ts karri
1/2 ts paprika
2 dl langkornet ris
4 dl hønsebuljong
1/2 ss tomatpuré
salt
pepper
1 pk dypfryste erter, ca 235 g
300 g falukorv eller annen pølse
Finhakk løk og bacon. Fres blandingen lett i 1 ss av smøret, sammen med karri og paprika.
Ha i risen, og la den frese med et par minutter.
Hell over buljongen, ha i tomatpuré, salt og pepper, og la risen trekke under tett lokk over svak varme i ca 20 minutter eller se tidsangivelsen på pakken.
Varm ertene med litt smør og salt.
Skjær pølsen i terninger som brunes lett i resten av smøret.
Legg opp på serveringsfat. Risen i bunnen, ertene langs kanten, og pølseterningene på toppen.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk