Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g falukorv
sennep
smør eller margarin til fatet
12 stenfrie svisker
2 epler
1 dl knus ananas fra boks
1 dl fløte
1/2 ss ekte soya
3 ss tomatketchup
1/2 dl lake fra ananasboksen
1 ss brødrasp
1 ss smør eller margarin
Fjernt skinnet på pølsen, skjær den i skiver og smør et tynt lag sennep på den ene siden av skivene.
Smør et ildfast fat og legg i halvparten av pølseskivene, med sennepssiden opp.
Del sviskene i to, skjær eplene i tynne båter. Fordele frukten sammen med ananansen oppå pølsen og dekk med resten av pølseskivene, nå med sennepssiden ned.
Bland fløte, soya, tomatketchup og ananaslake og hell det over.
Dryss brødrasp over og legg på små smørklatter. Stek pølsene ved 225 C i 30 minutter.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk