Flere resulteter finnes under oppskriften
1 medisterring, ca 400 g
6 kokte poteter
smør
1/2 ts salt
1 løk
1 ts gurkemeie
2 dl kokt spaghetti
1/2 dl buljong
1 grønn paprika
1 stor banan
2 wienerpølser
Trekk skinnet av medisterringen og skrell kokte poteter. Del alt i jevne biter. Brun smøret i en gryte.
Stek løken i strimler til den er blank. Tilsett medisterpølse, poteter og stek til det er gyllent på alle kanter.
La den kokte pastaen steke med en liten stund sammen med buljongen. Rør inn gurkemeie. Strimle paprika og skjær bananen i skiver. Tilsett dette i gryteblandingen og legg alt på et serveringsfat.
Server gryten med grove rundtstykker og halve, hardkokte egg.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk