Flere resulteter finnes under oppskriften
8 små knakkpølser
4 baconskiver
1/2 purre av den grønneste delen
1 bunt persille
salt
hvit pepper
500 g båndspaghetti
Trekk pølsene 10-15 minutter, gjerne i øl. Kok pasta som angitt på pakningen. Klipp baconskivene smått opp og stek terningene gylne i stekepannen. Vask purren godt og skjær den i to på langs. La purrebladene trekke med i pastavannet de siste fem minuttene.
Ta dem opp med hullsleiv og la bladene renne godt av. Slå vannet av pastaen og bland inn finklippet persille og hvit pepper.
Fordel pastaen på fire varme tallerkener. Pakk pølsene inn i purreblader og leg dem ved siden av. Strø over baconbitene. Sett gjerne parmesanost og sennep på bordet.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk