Flere resulteter finnes under oppskriften
1-2 pølser pr. person
3 dl melk
25 g gjær
1 ts salt
3 ss smør eller margarin
1 ss sukker
8 dl hvetemel
egg til pensling
valmuefrø eller oregano
(16 stk.)
Smelt smør i en kjele, tilsett melken og varm den fingervarmt. Smuldre gjæren i en bakebolle og slå over melken. Tilsett salt, sukker og rør inn hvetemel til en smidig deig som knapt slipper bakebollen. Sett deigen til heving ca 30 minutter på et lunt sted.
Kjevle så deigen ut til to runde leiver som deles i åtte spisser. Legg en pølse på hver spiss og rull sammen slik at "snippen" kommer ned.
Sett hornene på smurt bakeplate eller bakepapir. La dem etterheve ca 20 minutter. Pensle med sammenvispet egg og strø på oregano eller valmuefrø.
Stek ved 250 C i 10-15 minutter.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk