Flere resulteter finnes under oppskriften
8 hvite pølser
2 løk
1/2 ss hvetemel
smør eller margarin
1/2 boks tomater
rester av kokt eller stekt oksekjøtt
salt
pepper
paprikapulver
Potetmos:
1/2 kg kokte poteter
1 dl melk
smør eller margarin
salt
hvit pepper
eventuelt litt reven muskat
Stek pølsene forsiktig til de er gjennomvarme og har fått pen farge på begge sider.
Damp hakket løk i fett, dryss på hvetemel og tilsett tomater sammen med kraften. Kok sausen til den er jevn, smak den til og ha kjøtt-terningene oppi.
Mos potetene, spe med melk, smak til med smør, salt og pepper, eventuelt også litt reven muskat.
Anrett kjøttstuingen på varmt fat, legg pølsene oppå og sprøyt potetmos rundt kanten. Det smaker deilig med en blandet salat til.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk