Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g sauerkraut
salt
2 løk
2 ss fett
1 1/4 dl rømme
4 små svinekoteletter
4 tykke skiver bacon
4 pølser
Skyll sauerkrauten i kaldt vann og kok den 30 minutter. Skjær vanlig kål i strimler og kok den halvmør i saltet vann.
Skjær løken i ringer og stek den i fett til den er mør. Bland kål, løk og rømme.
Ha dette i en ovnsfast form og legg svinekotelettene oppå. Sett formen midt i ovnen ved 190 C.
Legg bacon og pølser i formen etter 25 minutter og sett den i ovnen 25 minutter til.
Vi kan dekke formen for å holde kålen saftig. Vil vi ha kjøttet sprøtt, må lokket tas av den siste tiden.
Denne ungarske retten serveres rett fra ovnen med poteter, ris eller makaroni.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk