Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg kastanjer
1 l kraft
salt
1/2 kg medister eller andre pølser
1 lite kålhode
1 dl hvitvin
1 stor løk
1 laurbærblad
litt timian
3-4 ss smør
Skjær et snitt i kastanjene, så de ikke eksploderer under kokingen.
Kok kastanjene i vann i ca 10 minutter. Ta av skallet mens kastanjene er varme.
Kok kastanjene videre i 1/2 l kraft til de er møre. Smak dem til.
Stek pølsene hele eller i skiver. Del kålen i båter og kok dem i hvitvin og resten av kraften. Legg i den hele løken og krydder.
Hell vannet av kastanjer og kål, ta ut løken og damp kål og kastanjer i litt smør.
Legg alt opp på et fat og server denne polske retten med rødvin til.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk