Flere resulteter finnes under oppskriften
4 grove medisterpølser
1 stor løk
margarin
1 fedd hvitløk
1 1/2 dl hvitvin
1 1/2 dl buljong
4 tomater
2 røde paprika
salt
pepper
1 ts grovstøtt koriander
2 dråper Tabasco-saus
Kok pølsene forsiktig så de ikke sprekker. Hakk løken, brun den lett. Tilsett knust hvitløk. Hell vin og buljong over.
Tilsett flådde tomater i båter og paprika delt i store stykker. Tilsett salt, pepper, koriander og Tabasco-saus.
La sausen koke i 30 minutter. Hvis den virker tynn, kan den dampes litt uten lokk.
Brun pølsene. Hell sausen i et halvdypt fat og anrett pølsene oppå.
Server denne mexikanske retten med brød eller kokte poteter.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk