Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g røkte pølser
1 kg poteter (ca 10 stk)
salt
6 egg
smør eller margarin til fatet
4 dl rømme
pepper
75 g smør eller margarin
tomat
persille
sylteagurk
Skrell potetene og kok dem i saltet vann. Hell av vannet, avkjøl potetene.
Hardkok eggene.
Skjær egg, poteter og pølse i skiver.
Smør et ildfast fat og legg poteter, egg, pølse og halvparten av rømmen lagvis. Salte og pepre. Det øverste laget skal være poteter.
Hell over resten av rømmen og legg smør i små klatter over. Legg på lokk eller dekk med aluminiumsfolie. Sett fatet i ovnen ved 225 C i 25 minutter.
Ta av lokket, senk varmen til 200 C og la fatet stå ytterligere i ca 10 minutter, eller til retten har fått farge.
Legg på en blomst av tomater, persille og skivet sylteagurk. Server direkte fra fatet.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk